Isabel Rocío López, primera vilassarenca en creuar la meta de la Burriac Atac

Maria Belen Pacchiotti, amb un temps de 2h i 7 minuts es va proclamar guanyadora de la Burriac Atac pel que fa a la classificació femenina. Nosaltres, però, des d’aquesta casa, ens volem fixar i conèixer les impressions de la primera vilassarenca que va creuar la línia d’arribada de la mítica cursa nocturna de muntanya del nostre municipi. Isabel Rocio López Ruiz, aturant el crono en les 2 h i 26 minuts, va fer història en la tercera Burriac Atac que corria.

Isabel Rocio confessa l’alegria que va experimentar quan va saber que havia sigut la primera atleta local en arribar. Notícia, per cert, que li vam comunicar nosaltres, des de Vilassar Ràdio. Als seus 48 anys, poc es podia esperar el seu triomf, confessa.

Isabel Rocio treballa en un departament financer d’una multinacional. Això, però, no és obstacle per haver-se preparat, a consciència, per a la Burriac Atac. Relata la pel.lícula dels fets. Des de dins. Defalliment al km 14, però superació dels propis límits. Una cursa, la Burriac Atac, en la qual mana, segons la Isabel Rocio, el cap per sobre de les cames.