Reivindicació surfera per les llibertats catalanes aquest diumenge

Diumenge 26 de novembre , els vilassarencs i vilassarenques que gaudeixin del matí pel passeig de la platja de Vilassar de Mar tindran una imatge curiosa i ben diferent de la façana marítima.

Una agrupació de surfers i de gent de la mar, en general, han decidit fer un particular homenatge als presos polítics que són en presons madrilenyes i un acte de suport a la República Catalana.

Pendents del temps, les previsions apunten que es podrà fer diumenge. Tenen un pla B. Si s’aixeca molt vent, l’acte es traslladaria al proper diumenge 3 de desembre.

L’Anna Marín, una de les organitzadores de l’esdeveniment, explica l’agenda de diumenge. A les 9.30 del matí, a la platja de Palomares per arribar a la platja dels Pescadors; a l’espigó de Garbí.

Aquest acte reivindicatiu, que de ben segur serà molt visual, serà gravat amb càmeres i amb drons. La idea és exportar-ho a l’estranger per donar a conèixer la situació política per la que passa Catalunya

Anna Marín destaca que va ser una proposta ben viva que va sorgir de manera inesperada. En els darrers dies s’hi ha anat sumant gent. Gent de la mar no només de Vilassar sinó també d’altres municipis. La crida és oberta, tothom que ho vulgui s’hi pot apuntar i no cal fer tot el recorregut previst per l’organització. L’acte acabarà fent el tradicional cercle d’honor, un moment molt emotiu.