ERC demana a Rodríguez Luna que es retracti

El passat diumenge 19 de novembre, el diari La Vanguardia publicava un article, en la seva edició digital del Maresme,  en el qual titulava que “el PSC de Vilassar de Mar exigeix l’acta a la regidora que va abandonar el partit”.

En el text s’apunta que la sortida del Grup Municipal del PSC de Vilassar de Mar d’Olga Zuloaga, que hi anava com a independent i que actualment és regidora no adscrita, obeeix a una estratègia d’aproximació per part de les files d’ERC que, segons resa el text, l’haurien temptat amb beneficis laborals per a la seva empresa de comunicació. Les reaccions no s’han fet esperar.

Mentre que la regidora del PSC de Vilassar de Mar, Alícia Rodríguez Luna, que apareix citada en el text de la Vanguardia, no ha volgut fer declaracions a Vilassar Ràdio, el Grup Municipal d’ERC, la plataforma Vilassar de Mar diu Sí i la Secció Local d’ERC presentarà una papereta de conciliació al jutjat de Mataró, tal i com ha explicat Jordi Acero, president de la secció local d’ERC.

La Secció Local desmenteix les acusacions formulades per la portaveu del PSC i demana un retractament públic en el mateix mitjà en el qual es van fer les declaracions.

La formació local d’ERC de Vilassar de Mar se sent “dolguda” ja que creuen que, en les declaracions fetes al rotatiu, se’ls acusa implícitament, diuen, de subornar la regidora no adscrita.

Per la seva banda, Olga Zuloaga explica que no vol entrar en la polèmica. Atribueix la reacció de Rodríguez Luna, fins ara companya seva al consistori, a la gelosia i es reafirma en el que ja va comunicar, en el seu moment, que les raons de la seva sortida “són ideològiques” i lamenta que no se l’hagi deixat treballar com ella hauria volgut. L’actual regidora no adscrita lamenta la “falsedat informativa”, diu.

Des de Vilassar Ràdio estarem atents a l’evolució d’aquest cas que ha sacsejat la política municipal a Vilassar de Mar.