Rècord d’inscripcions al Maresmusic

S’ha tancat la inscripció al Maresmusic i des de l’organització d’aquest certamen han mostrat la seva satisfacció ja que s’ha assolit record de participació. Un cop tancat el termini d’inscripció, hi ha hagut un total de trenta inscripcions, entre grups musicals i solistes.

Recordem que poden participar al certamen aquells grups o solistes amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys, en què  almenys un dels components estigui empadronat en un dels municipis organitzadors o en algun municipi del Maresme.

El concert de finalistes se celebrarà el dissabte 13 de novembre a Montgat.

 El concurs comptarà amb els següents premis:

  • Premi gravació audiovisual d’un concert en directe en un estudi o plató de TV o gravació d’un videoclip fora d’estudi, valorat en 2.000 €.
  • Participació en una Fira Professional amb assessorament i acompanyament d’una empresa del sector per donar suport al “management”. Premi valorat en 500 €.
  • Contractació remunerada en un festival de música itinerant per Catalunya, per valor de 400€. Premi de 500€ en material musical (deliberació per votació popular).
  • Premi local dirigit als grups participants residents en alguna de les poblacions organitzadores. Directament tenen accés a un premi a la millor proposta presentada a  cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, el Masnou, Vilassar de Mar, Montgat o Tiana.  

La realització de les diferents fases del concurs i dels premis estan subjectes a les mesures sanitàries per combatre la covid-19.

Maresmusic és més que un concurs: és una plataforma que ajuda els joves de la comarca amb recursos i eines, per a la professionalització dels seus projectes musicals