Quatre nous alumnes tornen a marxar a Irlanda com a premi al seu estudi

Gala Gómez Herrera i Laia Gabarró Rovira, de l’institut Vilatzara, i Èrika Sorribes Ferrera i Danko Castaño Duro, del Pere Ribot, són els quatre alumnes que s’aniran aquest juliol a Irlanda gràcies al programa “Llengua i cultura a Irlanda”, organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar

La regidora de Joventut, Montse Gual, i el regidor d’Ensenyament, Josep Solé, els han rebut i felicitat per les seves bones notes, que els han permès accedir a aquest premi, i els han animat a gaudir de l’experiència de conèixer altres cultures. Amb aquest projecte, des del consistori es premia l’esforç a l’estudi (es premia als alumnes, dos de cada institut, amb les millors notes de l’expedient acadèmic) i es promociona l’intercanvi de cultures.

El programa “Llengua i cultura a Irlanda” consisteix en una estada de 21 dies, del 4 al 25 de juliol, al comtat de Wicklow, a la ciutat Arklow (sud de Dublín), amb famílies irlandeses en règim de pensió completa. Un cop allà, faran classes d’anglès, activitats culturals i visites lúdiques i educatives. Com a novetat, enguany les vivències de la seva estada a Irlanda les explicaran de primera mà a través  de l’Instagram de la Regidoria de Joventut: @joventutvdm.