Pujada del pessebre fins a Sant Bartomeu, el 16 de desembre

El Centre Excursionista Vilassar de Mar PIRI organitza la pujada del pessebre a Sant Bartomeu dissabte 16 de desembre. Es tracta d’una activitat, adreçada tant a les persones que són sòcies de l’entitat com per a les que no ho són, que està molt arrelada i que es fa des de fa més de quatre dècades.

A 2/4 de 4 de la tarda se sortirà caminant des del PIRI, ubicat al carrer Santa Eulàlia 140. A les 6 de la tarda tindrà lloc la rebuda del pessebre a Sant Bartomeu i a ¼ de 7 pujada del pessebre a la cova ubicada al cim de Céllecs. A les 8 cantada de nadales dins de l’ermita de Sant Bartomeu i cagatió, amb una bosseta  i un kit sorpresa per cada nen i nena que hi participi   . A les 9 sopar (pa amb tomàquet, botifarra, mongetes seques, begudes, torró, vi dolç) foc de camp i cançons a càrrec de la Piri Banda amb les seves guitarres i veus.

Des de l’organització han explicat que aquest any hi ha moltes novetats: s’ha canviat els horaris perquè vagin millor als més petits i als més grans i hi ha botifarra vegana per aquells qui ho demanin en el  moment de  fer la inscripció.

Per minimitzar els residus de l’activitat l’organització no facilitarà ni plats, ni gots, ni coberts pel sopar. Cal que cadascú porti els seus de casa.

Per a inscripcions i pagament del tiquet, cal tramitar-ho a través d’aquest enllaç.