Programació especial amb motiu del Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones

El proper dimarts, 28 de maig, se celebra el Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones. Des d’aquesta casa, des de Vilassar Ràdio, esquitxarem la nostra graella amb un seguit de programes, d’intervencions i entrevistes que restaran, un cop emesos, en el nostre web. Els podràs escoltar tant en directe com en el cicle de podcasts que allotjarem dins del nostre matinal, el “Parlant de Tot”. Sobreviure a la pressió estètica al llarg de tota la vida és el títol al qual les regidories de Salut Pública, Igualtat, Joventut i Gent Gran, amb la col·laboració del CAP de Vilassar de Mar volen dedicar aquests dies.

Mirada, doncs, transversal, des de diferents regidories, per abordar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones.

Començarem, en ordre cronològic. El dijous 23 de maig, que serà un dijous, realitzarem una sessió especial de la nostra Tertúlia Jove. En aquesta ocasió ens visitaran, en directe, a partir de dos quarts de 12 una representació de l’alumnat de l’Institut Pere Ribot. Serà d’allò més interessant escoltar l’opinió, la visió de les persones més joves. 

L’endemà, divendres 24, a partir de les 11 del matí realitzarem una sessió especial del nostre “Fem Salut”, secció que realitzem en col·laboració de la Regidoria de Salut Pública, les farmàcies de Vilassar de Mar i el CAP Doctor Masriera. En motiu de l’ocasió, l’hem batejat com “Més enllà del mirall” amb la participació de Remei Galindo, referent de benestar emocional del CAP.

La següent cita, en el calendari, serà el dilluns 27 de maig. Laia Cantó, llevadora de Mataró posarà llum a la menopausa.

Ens plantarem, ja, al propi Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones. El dimarts 28 de maig, i a les 11 del matí, Sandra Montoro, nutricionista del CAP, ens farà reflexionar al voltant de si les dones grans  són vulnerables a la malnutrició.

L’endemà, dimecres 29 de maig, a dos quarts de 12, escoltarem un especial de “Recomanacions Literàries” a càrrec de les professionals de  la Biblioteca.

Finalment, posarem punt final a aquest cicle de programes, de seccions i d’intervencions a Vilassar Ràdio el 30 de maig escoltant Nei, estudiant de grau universitari sociocultural de gènere, que ens parlarà de la violència estètica en les persones dissidents.

No cal dir que totes les intervencions especials, aixoplugades a Vilassar Ràdio, en el marc del Dia Internacional d’acció per la salut de les dones, restaran penjades en el nostre cicle de podcasts.