Preservem el Maresme exigeix a la Generalitat que es posi a la feina i compleixi amb els compromisos que demana el territori

El proper dimarts 18 de febrer, la plataforma Preservem el Maresme mantindrà una reunió amb el Consell Comarcal de la nostra comarca per rebre informació de primera mà de la reunió sostinguda entre la Taula de Mobilitat i la Generalitat. Antoni Esteban, portaveu de la plataforma, demana que, “d’una vegada per totes, es deixin d’anunciar comissions i subcomissions i es comenci, de debò, a actuar”.

El passat 27 de gener, doncs, es va reunir la Taula de Mobilitat, òrgan en el qual només hi prenen part polítics, i el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. Es tractava que la Taula traslladés al Govern català el que s’havia parlat en el si de la  Comissió de Mobilitat, ens en el qual sí que la societat civil i entitats com Preservem el Maresme hi tenen veu. Antoni Esteban, portaveu de la Plataforma, ja sap que no li agradarà el que li referiran des del Consell Comarcal. Esteban recorda que, segons el seu parer, la Generalitat fa 10 anys que no mou fitxa. Opina que el Govern català “només vol crear comissions i subcomissions”.

A més, subratlla Esteban, la Generalitat fa 2 anys que té un munt de propostes sobre la taula. El portaveu de Preservem el Maresme vol que, “d’una vegada per totes, la Generalitat comenci a actuar a la nostra comarca”. De fet, Esteban anuncia que, per a finals de mes, tenen “preparat un seguit de monogràfics que comptaran amb la presència de diferents experts per tractar la situació”.

Preservem el Maresme, doncs, traslladarà al Consell Comarcal el seu descontentament.