Premi Nacional de Comunicació per a les ràdios i televisions locals de La Xarxa

Les ràdios i televisions locals que integren La Xarxa, entre les quals es troba Vilassar Ràdio, reben aquesta tarda al Palau de la Generalitat de Catalunya el Premi Nacional de Comunicació en la categoria “Comunicació de proximitat”, en un acte que s’iniciarà a les 7 i que serà presidit pel president Artur Mas.

El veredicte del jurat ha valorat ‘la tasca d’apropar la realitat del territori a través de la provisió de continguts de qualitat’. Els Premis Nacionals de Comunicació 2014 també han recaigut en els serveis informatius de Catalunya Ràdio, en l’espai ‘El convidat’ de TV3, Timeout.cat, el periodista Marc Marginedas, el publicista Enric Pujadas i la desapareguda comunicadora Tatiana Sisquella, amb la menció d’honor.

Els guardons, que van crear-se fa quinze anys, són un reconeixement a les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya, tant si han estat fetes per professionals com per qualsevol entitat pública o privada.

Vilassar Ràdio actualment aporta a la Xarxa, a més d’informació sobre l’actualitat vilassarenca, l’espai dedicat al món de la ràdio de proximitat “Antena local”.