Preinscripcions cursos de formació ocupacional

En previsió de la propera convocatòria 2014 de cursos de formació ocupacional subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha obert les preinscripcions per a les següents especialitats:

  • Activitats auxiliars de floristeria (410 hores amb 80 h de pràctiques)
  • Activitats de floristeria (400 hores amb 40 h de pràctica). Cal acreditar nivell formatiu d’ESO o equivalent o certificat de professionalitat de nivell I de la mateixa especialitat
  • Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions (490 hores amb 80 h de pràctiques). Cal acreditar nivell formatiu d’ESO o equivalent o certificat de professionalitat de nivell I de la mateixa especialitat
  • Operacions auxiliars  d’enregistrament i tractament de dades i document (460 hores amb 80 h de pràctiques)
  • Anglès atenció al públic (220 hores). Cal acreditar experiència com a secretari/a o telefonista/recepcionista d’oficina i/o algun curs equivalent.

La preinscripció s’ha de fer al carrer Manuel de Falla, 1, de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h.

Per realitzar la preinscripció cal portar: 2 fotocòpies del DNI, 1 fotocòpia del full d’inscripció a l’Oficina de Treball de la Generalitat i el currículum vitae. Més informació al telèfon 937542400, ext. 600.

La realització dels cursos està condicionada a les condicions de la convocatòria publicada pel SOC i l’aprovació per part d’aquest. La preinscripció a un curs no suposa l’obtenció de la plaça sinó la participació en el procés de selecció.