Ple absolut a la Pl. de l’Ajuntament en l’acte de rebuig als empresonaments

Una vegada més la Plaça de l’Ajuntament de Vilassar s’ha tornat a omplir de gom a gom en l’acte de rebuig a l’empresonament dels vuit consellers, que havia convocat Taula per la Democràcia. S’ha començat amb unes paraules de l’alcalde Damià del Clot que ha donat les gràcies a les persones que ahir de forma espontània es van concentrar a l’Ajuntament, cal recordar que ahir les concentracions estaven convocades a les capitals de comarca i a l’exterior del Parlament de Catalunya.

 

El batlle també ha demanat tranquil·litat i perseverànca davant del que ha qualificat una dictadura feixista. Seguidament La regidora Montse Gual ha estat l’encarregada de llegir el manifest de rebuig als empresonaments redactat per l’ANC. Tots els parlaments han estat presidits per una pancarta en la que es podia llegir “Llibertat presos polítics” i que posteriorment ha estat penjada al balcó de l’Ajuntament. La convocatòria ha estat seguida per la majoria de regidors de l’Ajuntament de Vilassar de Mar tant de govern com oposició.

L’acte ha acabat amb 5 minuts de silenci mentre que per la megafonia es podia escoltar la cançó de Sangtraït “El vol de l’home ocell“, un tema que parla la llibertat de l’ésser humà i amb el Cant dels Segadors cantada per tothom. “Llibertat pels presos polítics” i “Els carrers seran sempre nostres”, són els càntics que s’han sentit de forma espontània.