Oriol Llenas, Laia Ba i Carmen Arechaga, els alumnes vilassarencs amb millor nota a Selectivitat

Oriol Llenas, Laia Ba i Carmen Arechaga són els tres alumnes de Vilassar de Mar que millor nota han tret en els exàmens de Selectivitat realitzats a principis de juliol. Els tres, a més, han estat distingits amb la distinció PAU que s’atorga a aquells alumnes catalans que han tret un 9, com a mínim.

Oriol Llenas, alumne de l’institut Pere Ribot, té l’honor de ser la màxima nota de Vilassar de Mar. Ha obtingut un 9.2 que li permetrà accedir, sense problemes, al doble grau d’Econòmiques que vol cursar a partir de setembre. Es traslladarà a viure a Barcelona, prop de la Masia del Barça, i podrà compaginar els estudis universitaris amb  la seva disciplina esportiva: l’Oriol és davanter del junior de la secció d’hoquei del FC Barcelona.

Per la seva part, Laia Ba, de l’institut Vilatzara, ha obtingut un 9. Amb la nota ja assegurada dedicarà l’estiu a treure’s el carnet de conduir. Ba ha fer ja la preinscripció a la carrera de Bio Medicina tot i que, de moment, expressa els seus dubtes i reflexiona sobre si aquesta opció científica és la que més l’omplirà.

Finalement, Carmen Arechaga, com la Laia, també és alumne del Vilatzara i també ha tret un 9. Explica que el seu futur acadèmic passa per Ingenieria Mèdica i ha explicat que creu que podrà accedir a fer aquesta carrera.

Tant la Laia com la Carmen estan aprofitant el temps i s’estan treient el carnet de conduir.