Oberta la inscripció per participar a la rua de Carnaval 2018

Ja estan obertes les inscripcions a la rua de Carnaval, una de les festes més multitudinàries que es celebren a Vilassar de Mar i on l’any passat van participar 16 comparses i més de 860 persones. Totes les comparses que vulguin optar a premi hauran de tenir un mínim de 10 components i inscriure’s abans de l’1 de febrer.

Els premis del concurs de comparses repartiran un total de 3.400 euros: 700 €, 600 €, 500 €, 400 € i 300 € a les 5 primeres comparses, un premi de 200 € a la millor reina, un premi Toni Linares per a la millor carrossa consistent en una escultura i 700 €, i un premi per votació popular a la simpatia. Els premis són acumulables.

La rua, que serà retransmesa en directe per Vilassar Ràdio, tindrà lloc el dissabte 10 de febrer, sortirà a les 19 h des del carrer Sant Artur i des d’allà el circuit transcorrerà pels carrers Maria Vidal, Sant Genís, Montserrat, Sant Joan, Montevideo, Mestral i finalitzarà a la plaça Tarradellas, on cada comparsa farà una exhibició específica d’una durada de 2 minuts com a màxim.