Curs d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents

És oberta la preinscripció per al curs de formació ocupacional, per obtenir el certificat de professionalitat d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents, adreçat prioritàriament a persones en situació d’ERTO a causa de la pandèmia de la covid -19. Consta de 460 hores, de les quals 80 són de practiques. Està organitzat per la Regidoria de Desenvolupament econòmic, Comerç i Consum de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. Es tracta d’un curs subvencionat pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Es farà des de finals de març a setembre al matí.

Les persones interessades han de fer la preinscripció enviant un email a perezej@vilassardemar.cat o gomezpc@vilassardemar.cat de dilluns a divendres,  de  9 a 14 h.

Cal DNI, foto mida carnet, Document d’Alta i Renovació de la Demanda d’Ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya, i curriculum vitae.

Més informació als telèfons 663 559 795 i 666 39 35 84.

Pel que fa al curs de formació ocupacional per obtenir el certificat de professionalitat d’activitats auxiliars de floristeria (430 hores, 80 de les quals són de practiques), la inscripció s’ha tancat, les planes estan plenes, estan participant 15 persones i s’està desenvolupant fins a finals de setembre al matí.