Marta Polo ens acosta al seu univers de fang i bronze

Aquest diumenge 29 de gener, a les 12 hores, s’inaugura al Museu Monjo-Museu Municipal l’exposició “Heus aquí fang, heus aquí bronze”, dibuixos i escultures de l’artista Marta Polo, en què la naturalesa i la figura humana tenen un paper protagonista. L’obra es caracteritza per un estil fluid, lliure i en constant comunicació amb la natura.

Polo dóna un gran valor al dibuix, no només com a estudi previ sinó com a món en si mateix. La seva gran dedicació a la figura humana explora les diferències: el nen i l’adult, el nu o la indumentària expressiva d’un personatge, sempre buscant en el gest una actitud pròpia de l’edat o la identitat.

Entre les seves obres destaquen monuments com el de Josep Raventós, a les caves Codorniu, el de Samuel Hahnemann, als jardins de l’avinguda Sarrià de Barcelona, o el d’Ortega Monasterio, a Puigcerdà. També ha treballat en la recuperació i restauració de monuments de l’època modernista o noucentista, com és el cas de la façana de l’Estadi Olímpic de Montjuïc o can Dragó.

L’exposició es podrà visitar fins el 26 de febrer en els següents horaris: dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h.

Leave a Reply