Manel Moya, nou entrenador de la UE Vilassar de Mar

MoyaDesprés dels mals resultats aconseguits durant aquest principi de temporada, la Unió Esportiva Vilassar de Mar ha cessat el seu entrenador Manu Gonzàlez. El seu substitut és Manel Moya que haurà de revifar l’equip que es troba penúltim a la classificació. El mateix Moya ha explicat que ja ha tingut tasques similars en etapes anteriors: “no és una qüestió nova perquè quan vaig anar al Mataró eren tercers per la cua i vam acabar la temporada novens”. Moya ha afegit que intentaran “reconduir la situació amb treball, que és l’única manera de sortir-se’n”. A més, ha avisat que “qui s’impliqui continuarà i qui no s’impliqui marxarà”.

Manel Moya ja va ser jugador i entrenador de la Unió Esportiva Vilassar. A més, ha passat pel Badaloní, Vilanova, Mataró i Granollers. Amb tota aquesta experiència a les seves espatlles, Manel Moya ha afirmat que haurà de treballar de valent a Vilassar ja que l’equip és molt jove: “alguns han arribat del juvenil o és el primer any a primera catalana però són molt receptius i volen sortir d’aquí perquè saben que per a ells és un mirall, una oportunitat única per si volen fer alguna cosa en el món del futbol”. A més, ha estat contundent a l’hora d’afirmar que “no val ser jove o veterà, el jugador o agafa la situació o no serveix per jugar a futbol”. I és que la Unió Esportiva Vilassar de Mar és penúltima a la taula classificatòria. És per això que Moya tindrà com a primer objectiu evitar el descens directe de l’equip: “has d’anar sumant a ser possible de tres en tres o com a molt no perdre, i les notes les veurem a final de temporada”. Per Moya l’important és no despenjar-se del gruix de la classificació i “mirar d’agafar el Montcada que és qui està en quarta posició per la cua”.

 Manel Moya, que arriba a Vilassar de Mar amb el seu equip tècnic de sempre, ja va dirigir ahir el seu primer partit amb la Unió Esportiva davant el Sants (0-0). Amb aquesta primera presa de contacte, Moya creu que “l’equip no vol la pilota, està molt indecís”. El proper partit del nou entrenador serà un derbi contra el Masnou en camp contrari.

Leave a Reply