L’ONCE ha repartit un premi de 100.000 euros a Vilassar de Mar

En el sorteig del ‘Cuponazo’ de l’ONCE de passat divendres 7 d’agost, va caure un premi addicional 100.000 euros a Vilassar de Mar. Carmen Munné, venedora de l’ONCE que té el seu quiosc a l’avinguda Carles III, davant de l’Atlàntida, ha explicat a Vilassar Ràdio que se sent molt il·lusionada d’haver venut el que va resultar premiat, el 69.024.

Des de fa 2013, Munné és treballadora de l’Organització Nacional de Cecs d’Espanya. Un accident de trànsit li va provocar greus lesions oculars que li van provocat una deficiència pràcticament total. Això no ha estat obstacle per aquesta dona lluitadora, que ha repartit anteriorment altres premis, com L’Extra del Dia del Pare del passat any 2019. Cal destacar que va ser escollida el 2018 per l’ONCE millor venedora de la delegació de Mataró, que engloba des de Montgat fins a Santa Susanna

Munné ha explicat que a causa de la situació de crisi econòmica provocada per la pandèmia del coronavirus, en els darrers mesos s’han venut menys cupons de l’ONCE i ha afegit que degut al premi addicional que va caure a Vilassar de Mar el passat 7 d’agost, en aquests darrers dies s’ha incrementat una mica la venda de cupons.   

Els quioscos de l’ONCE de Vilassar de Mar pertanyen administrativament a l’agència de l’ONCE a Mataró

(Fotografia: imatge d’arxiu, de 2018)