Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) han desmantellat una organització criminal que traficava a escala internacional amb marihuana i han detingut 20 persones com a presumptes autores dels delictes contra la salut pública, blanqueig de capitals, pertinença a organització criminal, tinença il·lícita d’armes i defraudació de fluid elèctric. La investigació es va iniciar el mes de juliol de 2019. El dispositiu policial s’ha materailitzat  a les localitats de Premià de Mar, Vilassar de Dalt, Argentona, Cabrils, Les Franqueses del Vallès, Granollers,  Vallromanes, Sant Fost de Campsentelles, Santa Perpètua de la Moguda, Sitges, Abrera i Sant Vicenç de Castellet.

Durant la segona quinzena d’agost, l’Ajuntament té previst l’inici de les obres de substitució del clavegueram i del ferm del carrer Enric Granados, en el tram comprés entre el carrer Colom i el del Rosari. Aquesta actuació començarà en concret dilluns 17 d’agost inclourà l’aglomerat del carrer Enric Granados, des de Colom fins a la N-II. L’execució de les obres ha estat adjudicada a l’empresa Via Augusta Obres i Serveis, per un import de 198.527,57 € (IVA inclòs).

En el sorteig del ‘Cuponazo’ de l’ONCE del passat divendres 7 d’agost, va caure un premi addicional 100.000 euros a Vilassar de Mar. Carmen Munné, venedora de l’ONCE que té el seu quiosc a l’avinguda Carles III, davant de l’Atlàntida, ha explicat a Vilassar Ràdio que se sent molt il·lusionada d’haver venut el cupóque va resultar premiat, el 69.024

L’oficina mòbil del Document Nacional d’Identitat (DNI), de la Policia Nacional, tornarà al nostre poble des de setembre fins al desembre. Les persones interessades en fer-se el DNI per primera vegada o en renovar-se’l,  han de demanar cita prèvia trucant per telèfon a l’Oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, 93 754 24 00

L’editorial Llibres del Delicte ha convocat el segon Premi Vilassar de Noir de novel.la negra. La dotació és de 2.500 euros i l’anunci del guanyador o guanyadora es farà durant la cinquena edició del festival Vilassar de Noir que se celebrarà, si la Covid 19 ho permet, al mes d’octubre. El ternini de participació continua obert fins el 16 de setembre

El Ple de l’Ajuntament de Llavaneres ha aprovat per unanimitat adherir-se al «Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia», una de les iniciatives més ambicioses com a mecanisme de participació ciutadana en la lluita contra l’esclafament de la Terra. Un pacte que neix després d´un procés no formal de consultes amb moltes ciutats europees.

Entre el 21 i el 29 d’agost Vilassar de Dalt celebrarà una edició especial de la Festa Major dels Sants Genís. Amb un programa adaptat a la situació de la Covid-19, les activitats familiars i la música prendran el protagonisme de la festa d’aquest any.

L’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Premià de Dalt ha canviat durant dues setmanes la seva forma d’atendre els veïns i veïnes i del 10 al 23 d’agost de 2020, ambdós inclosos, presta només atenció via telemàtica.