L’Espinaler i la llibreria L’Index s’adhereixen a la campanya de promoció de vins i caves catalans amb denominació d’origen, que es fa fins a mitjans de la propera setmana

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR) de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) col•labora en l’acte de promoció de vins i caves de les D.O. catalanes organitzada per la revista “Cupatges”, l’Associació Vinícola Catalana, l’Institut del Cava i el Gremi de Llibreters de Catalunya. La campanya de promoció es realitza des del passat dilluns fins el dijous 29 d’abril. Hi col•laboren més de 200 llibreries, entre les quals es troba  L’Index de Vilassar de Mar, i unes 70 botigues especialitzades en vins i caves, entre les quals es troba L’Espinaler, amb dos establiments ubicats a la nostra població.

Durant els dies que té lloc la campanya promocional, els llibreters adherits al Gremi de Llibreters de Catalunya (més de 200), lliuren als seus clients un tiquet per gaudir d’un descompte del 10% en la compra de vins i caves de les DO catalanes en els establiments especialitzats adherits a la promoció. Les botigues especialitzades en vins i caves s’han adherit voluntàriament a aquesta iniciativa assumint elles mateixes l’import del descompte del 10%.
 
A través d’aquesta iniciativa, es pretén afavorir la promoció del consum dels nostres vins i caves. A més, és una bona oportunitat perquè els elaboradors puguin obrir nous mercats.

Leave a Reply