El “Parlant de tot” entrevista la nova regidora del govern, Montserrat Gual

La nova regidora del govern de Vilassar de Mar , Montserrat Gual (ERC-VdM Diu Sí) va explicar ahir dijous 8 de juny a l’espai ‘Parlant de Tot’ de Vilassar Ràdio que va decidir molt ràpid que acceptava el càrrec quan Raquel Zamora va deixar les seves regidories: “La il·lusió ja hi era, quan et presentes en una llista ja tens la vocació de servei i les ganes d’estar a l’Ajuntament”. Gual va assegurar que fer-se càrrec de les diverses regidories incorporant-se a mig mandat és un gran repte i que “s’ha d’encarar amb positivitat“. A més, va insistir que ho vol fer amb diàleg perquè el seu govern, en minoria, ha de treballar més per buscar el consens.

Montserrat Gual arriba a mig mandat però ja coneix el funcionament de l’Ajuntament. L’advocada ha estat 6 anys a l’oposició representant ERC, 4 dels quals va ser la única regidora del grup municipal.

Gual es farà càrrec de les mateixes regidories que portava la seva antecessora, Raquel Zamora. Així doncs, estarà al capdavant de Recursos Humans, Comunicació, Atenció i Participació ciutadana, Joventut i Noves Tecnologies.

En l’entrevista a Vilassar Ràdio, va explicar que s’està reunint amb tots els departaments vinculats a la seva regidoria i va destacar que una de les tasques més complicades és la de Recursos Humans. Va dir que per estar al capdavant d’aquest departament “s’ha de saber empatitzar” i que vol conèixer les inquietuds dels treballadors municipals.

La regidora també va destacar que des de la regidoria d’Atenció i Participació ciutadana s’està treballant per adaptar l’Ajuntament a les eines digitals per donar cada vegada més facilitats a la ciutadania i per aconseguir, també, més implicació dels veïns i les veïnes. “Des de l’Ajuntament ens devem al ciutadà”, ha insistit.

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.