L’espai La Pròrroga celebra el seu programa 150 amb un especial

Aquest dimarts, el programa esportiu La Pròrroga de Vilassar Ràdio està d’aniversari. Els seus conductors, en Pep Vidal i l’Hector Torreblanca, estan d’enhorabona. Celebren el seu programa 150 i ho faran amb una emissió, en directe, avui des de dos quarts de set a dos quarts de vuit del vespre. Amb un convidat molt especial: el porter maresmenc del Granollers, Carles Santaló, youtuber d’èxit i un dels 100 millors jugadores online en el FIFA 2017.

El programa La Pròrroga, que repassa l’actualitat esportiva del nostre municipi tots els dilluns de 8 a 9 del vespre, s’emet avui en emissió especial a partir de dos quarts de set del vespre i fins a dos quarts de nou.

L’espai esportiu, conduit pels nostres companys Pep Vidal i Héctor Torreblanca, es vesteix de gala per un programa que tindrà 15 espectadors de luxe. Són els que es van inscriure per assistir a l’edició d’avui. Molts s’han quedat fora. I és que el convidat estrella d’aquest dimarts és en Carles Santaló.

El vilassarenc, porter del Granollers, és un reconegut youtuber, amb gairebé 300.000 seguidors, i un dels 100 millors jugadors del món del FIFA 2017. En Kolderiu, que és el nom amb el es coneix a les xarxes en Santaló, explicarà les seves experiències i donarà trucs per ser un autèntic campió en aquest joc.

Entre el públic que assisteixi avui a La Pròrroga es sortejaran dos places per jugar una partida contra en Santaló. L’arribada de Kolderiu ha aixecat molta expectació i molta gent volia fer-se amb les 15 localitats reservades per aquest dimarts de 18.30 a 19.30h.