Les arrels dels pins són la causa de l’aixecament de la calçada de l’avinguda Montevideo

Les arrels dels pins són la causa de l’aixecament de la calçada de l’avinguda Montevideo que, recordem-ho, està tallada entre els carrers de Colom i Narcís Monturiol. Un cop obert el paviment, s’ha descobert que la causa de l’aixecament de la calçada de l’avinguda Montevideo, just davant de l’escola Pérez Sala, està provocat per les arrels dels pins que hi ha al pati de la mateixa escola.

El tècnics també han descobert que les arrels d’un altre pi, en aquest cas, d’una finca privada, provocaven un aixecament similar a tocar del carrer Colom. En tots dos casos, s’han tallat les arrels que aixecaven el paviment (sense haver de patir per la salut dels pins), així com aquelles que eren susceptibles de tornar a malmetre la via pública. A data d’avui, ja s’ha tapat el forat que es va obrir i durant la jornada d’aquest divendres es farà la nova llosa de formigó, que haurà de ser el punt d’assentament del paviment asfàltic.

El proper dilluns 5 de febrer es preveu acabar el paviment asfaltant el tram de l’avinguda Montevideo que va des del carrer Colom fins a l’entrada del costat mar de l’escola Pérez Sala.

Des de l’Ajuntament també s’ha previst que, durant les vacances escolars de Setmana Santa, s’actuï a l’enjardinament del centre educatiu aplicant mesures que impedeixin que en un futur les arrels del pi puguin tornar a malmetre la via pública.