L’Arxiu Municipal prepara el 8 de juny una jornada de portes obertes amb visita guiada

Per commemorar el Dia Internacional dels Arxius (9 de juny), l’Arxiu Municipal de Vilassar de Mar ha organitzat per al dia abans, 8 de juny, una jornada de portes obertes amb una visita guiada que comptarà amb dues sessions, la primera a les 10 del matí i la segona a les 12 del migdia. Cada visita està limitada a 15 persones. Les persones interessades s’han d’inscriure prèviament al telèfon 937502957 o bé per correu electrònic a l’adreça arxiumunicipal@vilassardemar.cat.

L’objectiu de les visites és explicar les funcions dels arxius, quins són els diferents suports documentals que es conserven a l’equipament, les tècniques de descripció i catalogació que s’utilitzen, els sistemes de localització de la documentació, les eines informàtiques amb les que es compta, a més de mostrar les dependències municipals i el mobiliari especial que es requereix per conservar de forma adequada tota la documentació. Durant la visita també hi haurà una petita exposició dels diferents documents que s’hi poden trobar.

El mateix dia, el 8 de juny, a les 12 del migdia, la Fundació Ernest Lluch farà donació a l’Arxiu Municipal de Vilassar de Mar de 46 publicacions. La signatura anirà a càrrec de la regidora de Cultura, Meritxell Vinaixa, i el director gerent de la Fundació Ernest Lluch, Ferriol Sòria.

 

Leave a Reply