L’arribada del Rei Carnestoltes es trasllada a la sala Roser Carrau

A causa de la previsió del temps l’arribada del Rei Carnestoltes, prevista a la plaça de l’Ajuntament, es trasllada a la sala Roser Carrau. Es mantenen els horaris i programa.

L’acte començarà a les 17.30 h amb l’arribada del Rei Carnestoltes, que anirà acompanyat per la Reina del Carnaval 2017 que esgota les últimes hores de regnat, ja que dissabte es proclamarà la nova Reina en el transcurs del ball. Música i màscares per disfressar-se i berenar amb botifarra d’ou completaran la festa que servirà per donar el tret d’inici al Carnaval de Vilassar de Mar, que seguirà demà a les escoles i dissabte al matí amb el carnaval infantil, a la plaça Picasso. Dissabte a la tarda arribarà el gran moment de la festa amb la rua pels carrers de Vilassar i seguidament a la nit, es celebrarà el gran ball al pavelló Paco Martín.

La rua serà retransmesa en directe per Vilassar Ràdio a partir de les 19 h amb el pregó del Rei Carnestoltes.

Diumenge el matí agafarà el relleu el XLI Carnestoltes del Firobi, a la plaça Picasso. La festivitat del Carnaval posarà el punt final el dimecres de cendra, amb l’enterrament de la sardina.