L’AGAV tanca la temporada amb èxit i promeses de futur

Del 18 al 23 de juny es va disputar el Campionat d’Espanya 2024 de Via Olímpica, on les gimnastes de l’AGAV es van desplaçar fins a Pamplona amb les motxilles carregades de treball, esforç, alegria i molta il·lusió. L‘AGAV tanca, per tant, la temporada amb molts èxits.

El campionat va començar amb les gimnastes de via 2, amb Ona Renom, Paula Hinojo i Carla Rosado. Aquest equip va demostrar uns valors i una entrega extraordinaris que van fer vibrar i gaudir a tots els espectadors. Destaquen a la setena posició a la general individual la gimnasta Carla Rosado i  la sisena posició a l’aparell de paral·leles que va aconseguir.

A continuació, va tenir lloc la competició de nivell 3, on les gimnastes Martina Marsella i Aina Renom van realitzar una brillant actuació que va posar la pell de gallina, a tots els espectadors, per cada moviment que feien. El gran esforç i dedicació durant tota la temporada van culminar quan la gimnasta de l’AGAV, Aina Renom, es va proclamar Campiona d’Espanya individual de la seva categoria i també va alçar-se amb les medalles de plata als aparells de barra, terra i potro. Per acabar la jornada, va ser el torn de les més petites de la casa, Sofia Xicoy i Aran Barrufet. Per a elles, el seu primer campionat d’Espanya, les seves cares de nervis i felicitat ho deien tot davant de tanta gent. Van realitzar una competició increïble en tots els sentits. Des de l’AGAV expliquen que van poder compartir uns moments amb les tres gimnastes olímpiques que participaran en els Jocs de París el proper mes de juliol.

Un cop finalitzada la temporada de competicions, des de l’AGAV expliquen que estan molt contents de cada una de les gimnastes que formen l’ equip vilassarenc, les feliciten a totes i també volen donar les gràcies a totes les famílies i l’equip tècnic de l’entitat.

Afegeixen que ara toca carregar piles, gaudir de l’estiu i tornar amb més força per la propera temporada.