La Plataforma Zero encara el segon cap de setmana amb un munt d’activitats

Aquest dissabte arrenca el segon cap de setmana del projecte Plataforma Zero que va començar el passat 17 de novembre i acabarà el 3 de desembre. Es tracta d’una iniciativa que vol aglutinar i promocionar les expressions artístiques dels joves de Vilassar de Mar. És, en definitiva, una proposta que pretén convertir el nostre municipi en un gran aparador de qualsevol tipus d’expressió cultural. Des de teatre a música passant per artesania o dansa; tot ben amanit amb propostes gastronòmiques.

Després de l’èxit de propostes i de participació ciutadana del primer cap de setmana, la segona tongada de la Plataforma Zero se centra, aquest dissabte, en els actes en contra de la violència domèstica. Així, des de les 11 del matí i fins les 13 del migdia, acte de condemna a la Biblioteca de Vilassar de Mar, amb exposició de fotografies, fruit del treball dels alumnes l’Efecte Jove 2017 integrat pels dos instituts de Vilassar de Mar, que van formar el grup Allibera’t. També hi haurà un espai de debat dinamitzat pel grup Feminista Histèrika Lilith.

Per al diumenge 26, el menú de la Plataforma Zero se centra en un vermut musical, des de les 12 i fins les15de la tarda a Can Jorba i , en el mateix espai i per la tarda, se celebrarà la famosa batalla de gallos que es va incloure en el programa oficial per petició pròpia dels joves. Es tracta de duels musicals entre cantants de rap que un àrbitre jutja. Des de les 17 i fins les 20 del vespre.

Enguany, la Plataforma Zero es refunda i comença una nova etapa. Es tracta d’oferir un espai transversal i multidisciplinar per tal que tots els joves amb sensibilitats artístiques de Vilassar de Mar, i que tinguin ganes d’ensenyar i compartir les seves creacions, puguin oferir-les inundant el nostre municipi de talent i nous llenguatges.