La nova temporada del cicle “Escena & Llibres” arrenca el 25 de febrer

Música i dansa són els eixos sobre els quals pivotarà la nova temporada del cicle “Escena i Llibres” que organitza la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar en el marc del projecte Plataforma Zero.

Primera cita, el proper diumenge 25 de febrer al jardí de la Biblioteca Ernest Lluch a partir de les 12 del migdia.

Aquest cicle és una proposta que té per objectiu donar visibilitat al talent jove que, n’hi ha i molt, al nostre municipi, posant en valor les arts escèniques.

S’arrencarà el diumenge 25 de febrer, amb píndoles de tres espectacles, dos de música i un de dansa de joves artistes. Les entrades, gratuïtes, s’han de reservar a través de l’app VdM, apartat Vedeema o des d’aquest enllaç.

Per aquesta primera tongada del cicle ”’Escena i Llibres” d’aquest any, podrem escoltar la cantautora maresmenca Marina Canet que ens oferirà un seguit de cançons al voltant dels temes que més la sedueixen que són la gent que estima. Temes propis, doncs, per arrencar jornada.

Apathy, en el terreny de la dansa, arribarà a continuació. Ivet Peralta ens regalarà una peça extreta a partir de dos duets creats pel coreògraf Albert Garrell. Aquesta peça està inspirada en la filòsofa Hannah Arendt i Apathy intenta mostrar aquesta disconformitat cap a les pressions exteriors inculcades per la societat i de tots aquells estàndards que hem de trencar per trobar el nostre propi lloc a la vida.

Tancarem el matí amb més música, amb l’actuació de Maresme Manouche, formació integrada per Ramon Rodríguez, Pol Moyano i Camil Piqué. Trio per fer un homenatge al jazz que s’escoltava a Europa durant els anys 30 del segle passat.