Nova data per la Nit de Comerç, dissabte 24

Després de l’episodi de pluges d’aquest passat cap de setmana, que va fer suspendre la Nit de Comerç, l’associació de comerciants de Vilassar de Mar ja ha fet pública la nova data de celebració de l’event, serà aquest proper dissabte 24 de setembre.

Els carrers Sant Joan, Sant Josep, Montevideo, Miquel Borotau, Narcís Monturiol i les places Jeroni Gelpí, Picasso i plaça de l’Era seran l’escenari de les diferents actuacions previstes per amenitzar la jornada de compres fins a la mitjanit. A la Nit de Comerç hi participen gairebé 80 comerços, que oferiran promocions especials dels seus productes al llarg de la jornada. Menjar, comprar roba, calçat, electrodomèstics, joies, llibres i fins i tot anar a la perruqueria seran algunes de les coses que es podran fer.

Hi haurà espectacles, promocions, i la gent podrà conèixer tot el comerç que tenim a Vilassar de Mar
Genoveva Llorca, dinamitzadora comercial de Vilassar Comerç

Una de les primeres actuacions serà la dels Ssstrèpits a les 8 del vespre i a les 9 arribarà el cercavila dels Mansuets de Foc amb l’ase Innocenci i el grup Sons.

Entre les actuacions musicals previstes al carrer es podrà escoltar música en viu a càrrec del grup Jarana, que farà versions de rumba catalana, també el grup Fest’n’cat, amb versions de rock català, el músic Eduard Sánchiz, amb versions pop de tots els temps o diferents Dj com ara Bep de LaSonika amb una house session o el Dj Xavi C. amb versions dels anys 80 i 90.

Entre els tallers per als més petits està previst de confirmar una actuació de l’acadèmia Vine i Balla, de 8 a 11 de la nit, scalèxtric amb l’Slot Meeting, un brau mecànic i un inflable a càrrec de Mòbilparc i globoflèxia, maquillatge infantil i un altre inflable a càrrec de ‘El Cabàs’.

La Nit de Comerç compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, la Diputació de Barcelona i la Generalitat.