“La Mestre de les Olives” ha guanyat la segona edició del Concurs de Literatura Eròtica organitzat per “Parlant de tot”

“La Mestre de les Olives”, amb un títol tan evocador, ha estat el relat que ha guanyat la segona edició del Concurs de Literatura Eròtica, dedicat en aquesta edició al confinament, que ha engegat  el programa “Parlant de tot” de Vilassar Ràdio en col·laboració amb  Mirex Blood, la sexòloga de capçalera que intervé en el magazine matinal d’aquesta casa. Amb ella repassarem quina valoració en fa de la qualitat literària dels documents enviats, quins han estat els premis i si se celebrarà algun altre concurs. Sembla que en preparen un de microrelats. Estarem atents i atentes.

Com dèiem “La mestre de les Olives”  s’ha endut el primer premi del certamen. Blood ens fa cinc cèntims de la temàtica: l’exploració d’una relació lèsbica situada just quan van tornar a obrir escoles després d’uns mesos marcats pel confinament i la pandèmia.

Blood ha explicat que el relat tracta d’una dona que té una relació amb el seu marit de “matrimoni obert” i que manté una relació lèsbica amb la tutora d’un dels seus fills que s’inicia visitant-la i oferint-li un grapat d’ olives, d’aquí el títol del relat. El final és inesperat.  

No sabem on acabaran les olives, però sí quina és la temàtica del segon premi. Un dinar en un restaurant a l’aire lliure, per allò dels contagis i les bombolles, que barreja dues persones de dues famílies.  

Blood ha fet  una valoració molt positiva dels relats rebuts. En definitiva és l’art de fer gaudir a altres, ha dit, amb les pròpies paraules.

Blood ha trobat alguns relats enviats que, tot i no arribar a l’extensió de paraules que es demanaven a les bases, tenen una alta qualitat. Això l’anima a pensar en una nova edició d’aquest Concurs però enfocat en microrelats.

La sexòloga destaca l’alta qualitat dels originals enviats, amb vocabulari molt treballat.

Ara, des del magazine matinal “Parlant de tot”  estant enfeinats en fer enviar els premis a totes aquelles persones que han participat en la proposta.