La Festa Major escalfa motors amb les propostes de La Rierada i altres entitats

Aquest cap de setmana la Festa Major comença a escalfar motors. Amb un munt d’actes en els quals destaca la gran presència de propostes de La Rierada, la festa major temàtica de Vilassar de Mar. També hi haurà un munt d’activitats culturals i esportives, per a tots els gustos, que us passem a referir a continuació.

Activitats per a aquest dissabte:

 • Torneig de Vòlei de Festa Major del Club Voleibol Vilassar, entre les diferents categories del club. De 9 a 14h del migdia al Pavelló Paco Martín.
 • A les 11 del matí, i a la platja de Palomares, se celebrarà la segona edició del Navega com puguis. Embarcacions i andròmines flotants construïdes pels veïns i veïnes amb l’objectiu de surar a l’aigua el màxim de temps possible.
 • Havent dinat, el programa de pre festa major segueix. A partir de dos quarts de cinc de la tarda, a les pistes de Can Jorba, tradicional Torneig de Petanca Sant Joan. Torneig del Club Esportiu Amics de la Petanca. El lliurament de premis, però, es farà el 23 de juny a la una del migdia.
 • Serà a les cinc de la tarda quan els joves artesans i artesanes de Vilassar de Mar exposaran les seves creacions als Jardins de Can Bisa. És la Fira de Paradetes d’Artesania.
 • A les sis de la tarda, i al carrer de Sant Joan 23, es farà el pregó de La Rierada i el lliurament de premis a carrers i balcons millor decorats d’anteriors edicions. Aquest acte servirà per donar el tret de sortida a la decoració per a la festa d’aquest 2019 amb els tres colors: el verd de la gent pagesa, el taronja dels mestres d’aixa i el blau dels pescadors-contrabandistes. Acte seguit, cercavila dels Ssstrèpits fins a can Bisa.
 • Allà mateix, en els jardins, se celebrarà el concert acústic de l’alumnat de l’Aula de Música que han format la banda Grup de Reforç . A partir d’un quart de vuit del vespre.
 • A partir de les 8 del vespre, i al camp de futbol Xevi Ramon, els veterans de la Unió Esportiva disputaran el 13è Torneig de futbol Josep Cabot Roig.
 • També, en aquest dissabte intens, hi ha espai per al teatre. A dos quarts de nou del vespre, es representarà l’obra La edad de la ira, a càrrec de la Tropa Teatre. Les entrades encara es poden trobar una hora abans de cada representació a les taquilles de l’Ateneu. El preu és de 8 euros per als públic en general i de sis per als socis de l’entitat.
 • A les 9 de la nit, tornem a Can Bisa per al concert acústic de Maitane. Mitja hora després, sopar als Jardins de l’espai cultural per afrontar, a partir de dos quarts d’11 de la nit, el concurs de garrotins dels sectors de la Rierada. Un tipus de cançó burlesca i improvisada amb l’objectiu de divertir la gent que escolta.
 • Per tancar aquest dissabte intens de pre festa major, sobre un quart de 12 de la nit, actuació musical de PD Raven Wings; també a Can Bisa.

Activitats per a diumenge

 • A partir de les 9 del matí i fins la una del migdia, 12è Torneig d’escoles d’hoquei amb la participació de diferents clubs de Catalunya al pavelló Paco Martín
 • I davant de l’escola Vaixell Burriac, un altre dels clàssics de la Festa Major. El Memorial David Cruces Pizarro arriba ja a la vintena edició. Cursa infantil per a nens i nenes de 4 a 12 anys que, repartits per diferents categories, realitzaran un recorregut tancat per l’avd Eduard Ferrés. Inscripcions gratuïtes fins a un límit de 220. Des de les 10 del matí i fins a dos quarts de 12 del matí.
 • Ja per la tarda, a les cinc podem anar al gran berenar al pati del Casal de Curació.
 • La Parròquia de Sant Joan de Vilassar de Mar, a les sis de la tarda, acull el concert de cant i orgue, gratuït, a càrrec de la soprano Fuki Kitamura, l’organista Eduald Danti que interpretaran obres de Haendel, Bach, Mozart, Brahms i Franck.
 • Finalment, i per tancar aquest cap de setmana intens, segona representació, a l’Ateneu, a partir de dos quarts de set del vespre de l’obra La edad de la ira, a càrrec de la Tropa Teatre.