Montserrat Tura explicarà com es pot transformar Catalunya des dels Ajuntaments

“Transformar Catalunya des dels ajuntaments”. Aquest és el títol de la conferència que imparteix, aquest dimarts, Montserrat Tura. A partir de les sis de la tarda a la Sala Carrau, de la mà de l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar. Recordar, com sempre, que la xerrada és gratuïta per als socis d’aquesta entitat, mentre que el preu de l’entrada costa cinc euros per al públic en general.

Si hi ha, al nostre país, una veu autoritzada per explicar com es pot transformar Catalunya des dels Ajuntaments és la de la política i escriptora Montserrat Tura. El seu anàlisi se centrarà en els 40 anys de les primeres eleccions democràtiques als consistoris que van acabar amb 40 anys, també, de dictadura.

Montserrat Tura, llicenciada en Medicina i Cirurgia, ha format part del Partit dels Socialistes de Catalunya. Ha estat consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, en el període comprés entre 2006 i 2010 i també consellera de l’Interior des de 2003 fins el 2006. Durant 16 anys va ser alcaldessa de Mollet del Vallès i diputada al Parlament de Catalunya en cinc legislatures.  El 2012 va abandonar tots els càrrecs institucionals i orgànics per tornar a la seva carrera professional de metgessa de l’Hospital de Palamós.

Foto: diari Ara