Júlia Alsina, campiona d’Espanya de taekwondo en modalitat de combat precadet benjamí

El passat dia 8 de desembre de 2019 es va celebrar a Alacant el Campionat d’Espanya en la modalitat de combat i les alumnes del Club Taekwondo de Vilassar de Mar van aconseguir medalla. En concret, Júlia Alsina va aconseguir la medalla d’or i per tant es va proclamar campiona d’Espanya en precadet benjamí i Nerea López va aconseguir la medalla de bronze en la mateixa categoria. Les dues alumnes tenen una gran projecció, i amb només nou anys, ja acumulen diversos titols de Campiones de Catalunya entre d’altres.

Cal també destacar que el passat dia 20 de gener d’enguany va tenir lloc el Campionat de Catalunya de tècnica i Poomsae Absolut, en el qual tres de les cinc representants del Club Taekwondo Vilassar de Mar van aconseguir medalla: Alexandra Ferre bronze en cadet infantil i Nerea Lopez van guanyar la de bronze en categoria aleví. La mestra de l’escola, Jessica Garriga, es va proclamar sotscampiona de Catalunya. A la imatge de l’esquerra, podeu veure les participants al Campionat Catalunya Tècnica.

Destacar, que d’aquest campionat es formarà la selecció catalana de la temporada 2020.Nerea López, Alexandra Ferré i Jessica formaran part de l’equip català aquesta temporada

Des del Club Taekwondo Vilassar de Mar han explicat que Júlia Alsina i Alexandra Godoy van fer un increible treball en aquest campionat, però aquesta vegada es van quedar fora de medalla per molt poquet.