Judit Neddermann tancarà el cicle musical de Villa Bugatti

Arriba la recta final del cicle de concerts que organitza Villa Bugatti de Cabrera de Mar on es fusionen música i gastronomia, que va encetar-se el passat juliol amb l’objectiu de rellançar l’activitat gastronòmica i cultural de la comarca.

Diumenge 30 d’agost a les 20’30h tancarà el cicle la cantant i compositora de Vilassar de Mar  Judit Neddermann.

Neddermann ha explicat que en aquest concert l’acompanyaran tots els músics de la seva banda i el guitarrista Pau Figueres, productor dels seus dos primers  discos. Pel que fa al repertori que interpretarà, hu haurà cançons dels àlbums editats fins ara i alguns cançons del seu nou disc “Aire”, que està pendent d’editar-se, encara no ha pogut sortir a la llum degut al context en què ens trobem, marcat per la pandèmia del coronavirus

El menú que podran degustar els comensals inclourà plats com les “Ostres al Chabalís que fan plorar per dins”, inspirades en la peça “Nelita”, o els “Musclos de poble pescador a l’escabetx” inspirats en “Vinc d’un poble” del seu disc “Nua”.

Cal destacar que es poden adquirir tiquets per al sopar i el concert o per a només el concert.

Neddermann actuarà el 31 d’agost a Manresa,  el 5 de setembre a Sitges i el 6 de setembre a Cambrils.

A hores d’ara està treballant en la composició de música per a una obra de teatre basada en la novel·la “Canto jo i la muntanya balla” d’Irene Sola i en la composició de noves cançons.    

Pel cicle de concerts de Villa Bugatti han passat, segons els organitzadors, més de 1.300 espectadors. Han actuat Blaumut, Manu Guix, Daniel Ligorio, Pep Plaza i la Big Band del Maresme, i dos dies abans del concert de Neddermann, aquest divendres 28 d’agost, actuarà el grup d’havaneres Port Bo. 

La nit del divendres 28 d’agost serà nit d’havaneres amb concert del grup Port Bo, un dels grups degans de les havaneres i fundadors de la clàssica cantada de Calella de Palafrugell.

El cicle es realitza a l’aire lliure i seguint tots els protocols sociosanitaris de seguretat de la legislació vigent referida a la lluita contra el coronavirus.