Inici de curs a La Bressoleta

 

 

Dilluns, els nens i nenes d’Infantil i Primària. Ahir, els nois i noies de l’ESO, Batxillerats i FP. Avui volem parlar d’un altre segment educatiu que ja ha arrencat i que també han de passar per aquest informatiu. Estem parlant de l’Escola Bressol Municipal. Anna Buch és la directora, amb ella hem repassat com va anar el primer dia, la gratuïtat de P2 (per cert, encara hi ha places) i l’estat d’una de les obres més importants que s’han fet, que es fan, a Vilassar de Mar: la coberta transitable de l’edifici d’Eduard Ferrés.

Ara mateix, a la Bressoleta i de 0 a 3 anys, hi ha 159 nens i nenes. 100 a l’edifici d’Eduard Ferrés i 59 al de Montevideo. Anna Buch explica que, per la seva experiència, lleuger repunt amb relació als dos darrers anys marcats per la Covid-19.

Una de les novetats d’aquest curs és la gratuïtat de P2. De la Bressoleta patien per si es produïa un esclat de matriculacions. A l’hora de la veritat, encara hi ha places i temps per si alguna família s’ho està pensant encara.

Des d’ahir (primer dia) i fins demà, procés d’adaptació tal com ha afirmat al “CrònicaAnna Buch.
També ha fet referència els principals objectius que s’han marcat per al curs 2022-2023. Any lliure de covid cosa que els permetrà, assegura, plantejar un munt d’activitats que, fins ara, no havien pogut fer per culpa de la pandèmia.

Amb el curs ja en marxa, encara queda perfilar les obres de la coberta transitable de l’edifici d’Eduard Ferrés. El més gros ja s’ha fet. L’objectiu de les feines? Evitar les filtracions d’aigua que es produïen els dies de pluja.

En total als dos edificis de l’Escola Bressol Municipal hi ha un equip de 31 persones.