Informatiu coronavirus 23-03-2020 13h

A l’edició de “Crònica” dedicada al coronavirus, d’aquest dilluns 23 de març de 2020 a les 13h, hem centrat la nostra atenció en aquestes qüestions:

-l’alcalde vilassar de mar, Damià del Clot, ha explicat com ha anat el confinament aquest passat cap de setmana al nostre poble, quines són les darreres mesures per a lluitar contra el coronavrius que s’han decretat des de l’Ajuntament  i ens recorda les recomanacions de cara els propers díes que passen, recordem-ho, per quedar-se a casa.

-un dia més parlem de seguretat. Hem deixat enrere el cap de setmana, segueix la mateix tònica dels dies anteriors, tranquil·litat relativa i atenció. La nit de divendres a dissabte ,els agents van haver de treure el bloc de denúncies ja que hi havia persones que incomplien les mesures decretades. N’hem parlat amb l’inspector en cap de la Policia Local, Lluís Llópez.

-un dels departaments més sensibles en qualsevol administració és el de Serveis Socials. N’hem parlat amb la regidora d’aquesta àrea, Núria Arasa, que aquest cap de setmana ha penjat un vídeo a les xarxes socials per fer saber les recomanacions que es fan des d’aquesta àrea.

-aquest dies estem utilitzant i es pot dir que sobreutilitzant la xarxa d’internet, però, atenció!, ja que el moment que vivim ens fa ser més vulnerables amb les estafes a la xarxa. Ens n’ ha parlat Oriol Contreras des de l’Omic, Oficina Municipal d’Informació al Consumidor.

-la setmana passada vam contactar amb els instituts, per saber si l’alumnat d’alguna manera podia seguir treballant en algunes matèries. Avui n’hem parlat, amb Lluís Rodríguez, director de l’escola Els Alocs.

-en la recta final hem fet una volta, per saber la última hora a la comarca del Maresme, i hem acabat amb la predicció del temps, des del Servei Metereològic de Catalunya.