L’Alba i l’Andrea són les dues educadores que ha incorporat l’Ajuntament de Vilassar de Mar per conscienciar els joves de seguir les mesures anti Covid 19. Fan pedagogia pels carrers, places i parcs del nostre municipi per intentar evitar la propagació i contagi del coronavirus. Ja fa un parell de setmanes que interactuen amb grups de jovent. Ho fan a partir de les sis de la tarda i fins les 11 de la nit. Ja han detectat dues zones de Vilassar de Mar amb una alta concentració de grups de nois i noies: el Barato i el parc de la Bòbila.

Dilluns 31 d’agost es durà a terme la reparació puntual de l’aglomerat de l’encreuament de Via Octaviana amb Maria Vidal. També es durà a terme la reparació d’un forat aparegut uns metres més amunt de la Via Octaviana.  Aquesta actuació tindrà una durada  de dos dies.

Fins el 18 de setembre és obert el termini de participació al Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. El certamen engega aquest 2020 amb més activitat que mai a les xarxes socials.

Gairebé 50 anys. Mig segle de la seva vida ha dedicat Josep Estrada a la Unió Esportiva Vilassar Ara, als seus 70 anys, aquest empresari, que ha fet de tot pels colors blanc-i-vermells (“menys jugar a futbol”, diu amb un somriure), penja les botes; tot i que s’afanya a assegurar que seguirà aconsellant l’actual president, en Xavi Ramon, que ha renovat el seu mandat per sis anys més. Amb ell repassem una trajectòria que, segurament, donaria per un llibre. Història viva de la Unió Esportiva.

Repassem les dades sobre coronavirus al nostre municipi

Un jutge ha autoritzat, finalment, el confinament d’un habitatge de Mataró en el qual hi viuen una persona amb coronavirus, dos adults, dos menors i un bebè. En principi, la persona amb símptomes de Covid 19 no es volia tancar i, per això, el consistori de la capital de Maresme ha hagut d’anar a la justícia per confirmar les mesures ja determinades per l’Ajuntament mataroní. Notícia que arriba, precisament quan hem sabut que a l’hospital de Mataró van morir dues persones per Covid 19 la setmana passada.

La Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament de Cabrera de Mar una subvenció de 370.000 euros per a reformar la primera planta de Cal Conde