Incorporats dos nous agents cívics per a reforçar la informació de les mesures covid a la població

Vilassar de Mar ha incorporat aquest passat dimecres 2 de desembre dos nous agents cívics amb l’objectiu de reforçar, a les portes del Nadal, les tasques d’informació de les mesures covid a la població.

Continuar combatent el coronavirus durant les festes nadalenques, sempre donades a reunions familiars i a una intensificació dels contactes socials, serà crucial per a evitar una nova onada de contagis passat el Nadal. 

Així, els nous agents faran equip amb l’agent que ja desenvolupava aquesta feina fins ara i centraran els seus esforços en informar de la normativa que afecta a terrasses, bars i restaurants. Així mateix, recordaran quines són les mesures preventives que cal que adoptin restauradors i clients per a evitar la propagació i el contagi del coronavirus.

Ho faran el dilluns de 8:30 a 16:00; els dimarts, dimecres i divendres, de 12:00 a 19:30 i el dijous, de 7:30 a 15:00.

Un dels dos agents ha estat contractat per l’Ajuntament per període d’un mes prorrogable. El segon agent té un contracte per nou mesos i prové del Consell Comarcal del Maresme, que és l’organisme responsable de marcar els seus horaris i les seves condicions laborals.