Humana lliura 30 bons d’ajuda social a Vilassar de Mar

900 euros. La solidaritat de vilassarencs i vilassarenques a l’hora de dipositar als contenidors verds de la fundació Humana Pueblo para Pueblo té premi. Així, quan procurem donar una segona vida a la roba que, o bé ja no ens posem o ens ha quedat petita, aquesta acció es tradueix en 900 euros. La Fundació Humana que, per cert, va canviar fa molt poc els contenidors de Vilassar de Mar, ha lliurat al consistori 30 bons que tenen un valor de 30 euros cadascun. Bons a bescanviar a les botigues d’Humana i es reparteixen de la mà de Serveis Socials.

Humana Fundación Pueblo para Pueblo, l’ONG que gestiona la recollida selectiva de roba usada i calçat a Vilassar de Mar, ha lliurat 30 bons d’ajuda social a l’Ajuntament. Són els que li corresponen enguany al nostre poble per la recollida que es fa de la roba. Bons que seran repartits pel Departament de Serveis Socials entre les persones de Vilassar de Mar que més ho necessiten. Cada val d’ajuda té un valor de 30 € i es pot bescanviar per roba o calçat a les botigues d’Humana que hi ha a Barcelona.

Segons el conveni entre l’ONG i l’Ajuntament, amb aquests bons socials, Humana reverteix a escala local part dels recursos generats amb la gestió que es fa al nostre municipi de la roba que busca tenir una segona vida.

Humana també ajuda a l’Ajuntament amb roba i calçat per a les persones vulnerables en casos d’urgència. 

Durant l’any passat, Humana va recollir 85 tones de tèxtil als 22 contenidors que l’ONG té repartits a Vilassar de Mar. Uns contenidors que, per cert, són nous de trinca. Al mes de febrer es van començar a canviar per fer-los més accessibles i no tan alts com els d’abans. Això sí, amb el preceptiu color verd que els distingeix.

Amb la recollida de roba i calçat usat, Humana assegura que s’evita que el tèxtil acabi en els abocadors ja que el 60% es reutilitza i el 30% es recicla

Cal recordar la importància de portar tota la roba , personal i de la llar, el calçat i els complements que ja no volem al contenidor de roba, ja que les peces que no s’hi porten acostumen a acabar al contenidor de resta, el gris, amb destí a la incineradora.

Notícies relacionades

El Passeig Marítim queda visiblement afectat pel temporal
Festa de la sostenibilitat, aquest diumenge
Actes de Sant Jordi
La regidora d’Igualtat ha animat a tothom a participar a les activitats del Dia de la Dona