Ha mort Juan José Maestre, exregidor del Partit Popular

La matinada de diumenge a dilluns va morir, a l’edat de 77 anys, Juan José Maestre Sanagustín, exregidor del Partit Popular. Va ser regidor al govern en la legislatura 1995-1999, en la qual van governar conjuntament Convergència i Unió i el Partit Popular, essent alcalde Josep Maria Núñez i Cirera. Maestre era regidor d’Hisenda.  Posteriorment en la següent legislatura 1999-2003 va ser regidor a l’oposició.  Més tard va abandonar el Partit Popular.  

Maestre havia participat a l’espai “La tertúlia política” de Vilassar Ràdio, quan era regidor al govern i a l’oposició.

L’exalcalde Quim Ferrer (CiU) va ser regidor de joventut i esports en  la legislatura 1995-1999 en  la qual Maestre va ser regidor d’Hisenda.  Ferrer ha expressat el seu condol per la seva mort, ha manifestat que va tenir una relació cordial amb ell i que era “directe, contundent i rigorós”. Ha explicat que, malgrat les diferències ideològiques, tenia una visió amb molts punts en comú sobre què calia fer per potenciar el comerç local

L’exalcalde Pere Almera (PSC) ha recordat les dues etapes de Maestre com a regidor. De l’etapa de Maestre com a regidor d’hisenda ha explicat que era un home compromès,apassionat en la defensa de les seves idees i que establia ponts de diàleg. De l’etapa de regidor a l’oposició, ha explicat que era arcanissat, molt preocupat amb les qüestions que es tractaven, amb molta passió política i un gran compromís. Almera ha explicat que Maestre va ser regidor de l’Ajuntament en una etapa en què  “ser regidor del PP” -ha dit- “era una singularitat que comportava un risc” i ha afegit “que ETA havia matat aquells alguns regidors d’aquest partit polític a Catalunya”

Maestre va treballar en la banca i era molt aficionat al món de la música. De jove va tocar de forma amateur  en un grup, a la dècada dels anys seixanta.

Regentava una empresa de serralleria i tancaments de seguretat, anomenada Toi. Deixa 5 fills.

La cerimònia de comiat ha tingut lloc avui a les 11 del matí al Tanatori de Mataró

Des de Vilassar Ràdio expressem el condol  a la seva família i amics. També ha expressat el seu condol per la seva mort l’Ajuntament de Vilassar de Mar