Ha començat la temporada de bany

dutxa3-1.JPGLa temporada de bany, que s’ha obert recentment i durarà fins al 14 de setembre, porta novetats en l’àrea de salvament i socorrisme, en la de neteja i en les infraestructures, amb la instal•lació de noves dutxes, rentapeus i passeres.

L’Ajuntament ha tret a concurs, mitjançant procediment negociat, el servei de salvament i socorrisme de la platja, i ho ha fet de forma conjunta amb Cabrera de Mar, per tal d’optimitzar costos. El servei s’ha adjudicat a Pro Activa SL, una empresa amb molts anys d’experiència en aquest camp i amb un gran equip de professionals, assessors i esportistes, tots ells reconeguts en l’àmbit del salvament i del socorrisme, coneixedors del mitjà aquàtic i amb experiència tant a nivell nacional com internacional. El servei està actiu d’11 a 19 h i inclou un dispositiu especial per a la vigilància dels infants que van a la platja amb els casals d’estiu.

Pel que fa a la neteja, s’ha adjudicat, mitjançant procediment de concurs obert, a Ecosenda, SA, i a més de la sorra i passos soterranis, s’encarrega de la neteja de les esculleres, del tram pavimentat del passeig Marítim, de la neteja i escatat de canyes dels trams de les desembocadures de les rieres i de la jardineria del passeig Marítim.

Entre les novetats, 14 dutxes noves i 12 rentapeus que, gràcies al sistema de funcionament, que porta incorporat un regulador, permeten estalviar aigua. Les dutxes tenen una base drenant a fi d’obtenir un bon comportament higiènic en el seu ús. També cal destacar la instal.lació de noves passeres d’accés a la platja, de fusta a la platja de Ponent i de pedra artificial a la platja de l’Almadrava.

D’altra banda, aquest estiu continuaran a través dels altaveus els missatges sobre banderes, seguretat i emergències. A més, amb el servei SMS que ofereix l’Ajuntament de missatges gratuïts al mòbil, es podrà conèixer diàriament les dades de l’estat de la mar. La Policia Local posarà en marxa un servei especial de vigilància amb agents que patrullen en bicicleta per tota la franja litoral.
 

Leave a Reply