Gran èxit del Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi

Titelles i més titelles a tots els racons de Vilassar de Mar. Aquest cap de setmana, els carrers del nostre municipi s’han convertit en un immens teatre en el qual la imaginació i la màgia s’han donat la mà amb somriures i aplaudiments dels més petits de la casa. Des de divendres passat i fins aquest diumenge, s’ha celebrat la 21a edició del ja tradicional Festival Firobi.

Diferents espais del nostre municipi com Can Bisa, la Sala Roser Carrau, la plaça del Círcol, l’Ateneu o el Pérez Sala es van convertir en l’epicentre titellaire de Catalunya. Amb la plaça de l’Ajuntament com a escenari principal de la inauguració i els “tallers de la Sol“. Uns tallers infantils que any rera any tenen més seguidors i que fa les delícies dels nens i les nenes ja que es poden fer el seu titella. Aquest octubre eren el pirata i la sirena que configuraven el cartell, i que es convertia en el passaport per entrar en aquells espectacles que es feien en tancat i de pagament.

Des de l’organització del Firobi, Margarida Ors, en declaracions a Vilassar Ràdio, ha fet un excel.lent balanç de l’edició. Ha destacat el component innovador del Festival Firobi, i ha posat d’exemple, l’actuació The Special Rocket al Pérez Sala amb un coet per a un nen o nena.

Després de les fortes pluges de divendres a la nit, dissabte es va aixecar amb un sol espectacular, moltes famílies van poder passejar i gaudir del cap de setmana i del festival.

Una de les actuacions que millor va funcionar era el Galiot, a la plaça del Círcol. Cues i cues fins a darerera hora. amb centenars de nens i nenes gaudint de l’espectacle d’un dels clàssics titellaires del nostre país.

Margarida Ors i els responsables del Firobi tenen un missatge important a donar i fan una crida als vilassarencs i vilassarenques. Després del dinar de celebració dels 40 anys del Firobi a Can Bisa, no va aparèixer la càmera (Canon G1X) on estan les fotografíes del festival d’enguany. Com acostuma a passar no és tan el valor material, que el té, sinó el reportatge fotogràfic que hi ha dins.

Des de Vilassar Ràdio ens sumem a la crida per tal que no es perdi el document de la 21ena edició del Firobi que ha tancat amb èxit d’espectacles i assistents.