Gran èxit de les gimnastes de l’AGAV a la primera fase de la competició Via Olímpica i Base de gimnàstica

IMG_0335El passat cap de setmana es va realitzar a Vic la primera fase de la competició Via Olímpica i Base de gimnàstica, on van participar les gimnastes de l’AGAV Noa Gordillo, Julia Galan, Natalia Subirós, Noa Maña, Alèxia Sentias, Laia Requena, Maia Impellitieri, Adriana Laguna, Laia Boixet, Laia Rabassa i Marina Roig. Les gimnastes van traslladar-se a Vic acompanyades pels seus entrenadors Eva Quirant, Quicu Rusanas i Sheila Ruiz.

Van obrir el campionat les dues gimnastes de Nivell 6. Va ser la primera vegada que Adriana Laguna competia en aquest nivell amb elements de gran dificultat i va defensar els quatre aparells molt bé. La gimnasta Laia Rabassa va poder repetir aquest nivell i va poder augmentar molt la dificultat dels seus exercicis realitzant-los tots amb èxit. Seguidament va competir la gimnasta de Nivell 7, la Laia Boixet, que també s’estrena en aquesta categoria i va fer un molt bon paper en els quatre aparells. Just després van competir la Marina Roig, que és la veterana de l’equip. Hi va participar en el Nivell 8 i va poder demostrar tot el que està treballant, obtenint una quarta plaça.

IMG_0333
En aquesta mateixa competició també va participar la gimnasta Alèxia Sentias en el Nivell 4 petites, on va realitzar la majoria d’exercicis nous, on tot i tenir un petit entrebanc a l’aparell de paral•leles, va fer una molt bona competició i va poder remuntar aquella caiguda i alçar-se amb la medalla d’or individual en la seva categoria. Per finalitzar el dia de competició, van entrar a pista les quatre més petites de l’equip de competició: Noa Gordillo, Julia Galan, Natalia Subirós i Noa Maña. Maña es va proclamar campiona absoluta de la seva categoria, obtenint la medalla d’or individual. Moltes d’elles era el primer cop que competien, i ho van defensar i fer molt bé. Van formar les quatre tan bon equip que es van proclamar amb el tercer lloc per equips, obtenint la medalla de bronze.
Diumenge 14 de febrer es va realitzar la segona part de la competició, on van participar la Maia Impellitieri a la categoria de nivell 3p que es va estrenar en aquest nivell i va defensar molt bé la seva actuació, i per finalitzar el campionat va tocar l’actuació de Laia Requena. Després d’un any i mig lesionada va poder tornar a trepitjar una pista de competició, i va obtenir una 9a plaça exemplar
Des de l’AGAV es felicita a les onze gimnastes del club per aquesta primera competició i els hi desitgen molta sort i força per la propera que es realitzarà d’aquí a unes setmanes.

Leave a Reply