Fira de Nadal, aquest cap de setmana

Encara no has decorat l’arbre de nadal? Et falten encara quatre regals, quatre detalls? Et fa mandra agafar el cotxe o el tren per anar a fer les compres nadalenques a Mataró o Barcelona?

Aquest dissabte 11 i diumenge 12 de desembre, a la plaça Tarradellas de Vilassar de Mar, arriba la tradicional Fira de Nadal.

Què hi podràs trobar? Doncs 37 parades de comerç, d’artesania i de creadors locals.

Dissabte, doncs, s’estrena la Fira de Nadal, ubicada en aquest nou emplaçament de la plaça Tarradellas, en horari de 10 del matí a dos quarts de nou del vespre. Diumenge també estarà oberta, tot i que, en aquesta ocasió, en horari de matí. De 10 a 2 de la tarda.

A més de les 37 parades on poder comprar, també es podran gaudir d’altres activitats i menjar alguna cosa en l’espai gastronòmic que estarà conformat per dues foodtrucks. No cal dir que s’hauran d’observar totes les mesures sanitàries vigents ara mateix. Mascareta, rentat de mans i distància interpersonal.

Apunta’t el reguitzell de propostes per a tots els públics. Aquest dissabte, a les 11 del matí, exhibició del Club Taekwondo de Vilassar de Mar. Mitja hora més tard, concert de l’Aula de Música. Ja a la tarda, arriba la música per amenitzar les compres. A les cinc, concert de Clàudia i Berta. A dos quarts de sis, arriba el torn del Concert de Sons de Broadway. Una hora més tard, dos quarts de set, Concert de Wyke.

Per a diumenge, atenció. A les 10 del matí cercavila amb els Ssstrèpits, els gegants i Sons. Inici a la plaça de l’Ajuntament i plantada de gegants fins a la plaça Josep Tarradellas. Un cop a la plaça Tarradellas es podrà interactuar amb els timbals, els capgrossos i gegants. Qui vulgui aixecar al Pigat i la Lucía ho podrà intentar i els infants podran posar-se en la pell d’un capgròs.

Finalment, a dos quarts d’1, actuació de l’escola de dansa Madó.

Així doncs, un cap de setmana per comprar i gaudir a la Fira de Nadal de Vilassar de Mar que estrena ubicació a la plaça Josep Tarradellas.

Organitza la Regidoria de Desenvolupament Econòmic.