Campanya de nadal de Vilassar Comerç

Campanyes solidàries, botigues obertes, concursos d’aparadors, ruta de diorames… i el retorn del trenet! Vilassar Comerç, l’entitat del nostre municipi que promociona el comerç de proximitat, ha dissenyat, per aquests dies que s’acosten, un munt d’activitats per gaudir  de la màgia del Nadal al Comerç local.

I una de les principals novetats és, sempre pendents de l’evolució de la pandèmia, el retorn del trenet de Nadal. Enguany arriba a Vilassar de Mar el divendres 17 de desembre i serà operatiu fins al matí del 5 de gener de l’any vinent. Un trenet, que recorre els principals eixos comercials del nostre municipi, i que, enguany, és solidari. Així, cada viatge costarà un preu simbòlic de mig euro que es destinarà a la nostra gent gran. Tota la recaptació, doncs, es destinarà íntegrament, i al 50%, entre el Casal i el Pairal de Vilassar de Mar.

Una altra de les activitats que agraden molt, i té un munt de seguidors, és la tradicional ruta de diorames que aquest 2020 arriba a la seva tercera edició. L’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar reparteix 30 diorames entre les botigues associades a Vilassar Comerç per tal que els exposin als seus aparadors. Compte, perquè cada escena, cada representació té un parany. Un parany cinematogràfic que s’haurà de descobrir i registrar a les pertinents butlletes, que un cop omplertes, ens permetran participar en interessants concursos amb premis d’allò més importants. Les butlletes es poden lliurar al Zamora Nens, al Cotó Fluix o a la Llibreria Index.

Per a més informació, pots consultar a les botigues associades a Vilassar Comerç, visitar les xarxes socials d’aquesta entitat o, com ja fas, seguir els informatius d’aquesta casa, de Vilassar Ràdio.

Cal destacar que en una quinzena de comerços associats a Vilassar Comerç es recullen joguines per a la campanya de recollida de joguines organitzada per Creu Roja