Fins el divendres 30 de juny, obert el termini per presentar propostes al Pla de Mobilitat

Durant els mesos de maig i juny, l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha demanat l’opinió dels veïns i veïnes al voltant de les propostes del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (2017-2022), que es troba a la fase final de la seva redacció. Fins al 30 de juny es poden presentar propostes a través de les urnes instal·lades a la Biblioteca Municipal i a l’Ajuntament o també a través del correu electrònic plamobilitat@vilassardemar.cat.

 

Les propostes rebudes per la ciutadania en aquesta darrera fase seran estudiades pels tècnics de l’Ajuntament i els membres de la Taula de Mobilitat. Des del consistori s’està treballant per definir com es farà el retorn a la ciutadania en relació a les aportacions que s’han rebut durant el període de presentació de propostes.

 

 
Els desplaçaments a peu i en bicicleta, la promoció del transport públic i un ús més racional dels vehicles a motor són els eixos prioritaris del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, que ha concretat una seixantena de mesures per millorar la mobilitat en el conjunt del poble (es poden consultar al web www.vilassardemar.cat/pmus). El document final està previst que es porti a aprovació al mes de setembre.