Fins al 31 de juliol, obert el termini de sol·licituds d’ajuts econòmics escolars

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar té obert fins al 31 de juliol el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts econòmics escolars (colònies i sortides escolars, llibres de text i material escolar, i menjador escolar) i d’activitats en període vacacional per al curs 2020/2021. El període de reclamacions anirà del 17 al 21 d’agost. Paral·lelament, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat obre també el termini per a la presentació dels ajuts econòmics per menjador escolar curs 2020/2021, que també s’han de sol·licitar als Serveis Socials.

Com a norma general, podran ser beneficiàries les famílies d’infants empadronats en el municipi de Vilassar de Mar i matriculats als centres acadèmics de Vilassar de Mar de titularitat pública d’educació infantil de segon cicle (3-6 anys), d’educació primària (6-12 anys) i d’educació secundària obligatòria (12-16 anys).

Els ajuts econòmics escolars que es podran sol·licitar seran:

  • Ajuts de colònies i sortides escolars: educació infantil de segon cicle (3-6 anys), educació primària (6-12 anys) i educació secundària obligatòria (12-16 anys).
  • Ajuts de llibres de text i material escolar: educació infantil de segon cicle (3- 6 anys), educació primària (6-12 anys) i educació secundària obligatòria (12- 16 anys)
  • Ajuts complementaris de menjador escolar: educació infantil de segon cicle (3-6 anys) i educació primària (6-12 anys). Aquest ajut serà complementari a l’atorgat pel Consell Comarcal del Maresme 

Les sol·licituds estaran disponibles a l’Escola Nàutica (c. Santa Eulàlia, 40) a partir del 23 de juny i es podran recollir en horari de 9 a 14 h. La presentació de les sol·licituds s’haurà de fer de manera presencial fins al 31 de juliol. En el moment de recollir la sol·licitud, es donarà dia i hora per tal de procedir al lliurament de la mateixa. O bé, s’haurà de trucar per telèfon al 93 754 05 00 per demanar cita prèvia.

Recordeu les condicions d’accés a Serveis Socials: 

– Aneu el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).

– Porteu la documentació per poder-la escanejar i les sol·licituds emplenades des de casa.

– Recordeu dur mascareta.