Fins al 31 de juliol, obert el termini de sol·licituds d’ajuts econòmics escolars

  •  

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar té obert fins al 31 de juliol el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts econòmics escolars (colònies i sortides escolars, llibres de text i material escolar, i menjador escolar) i d’activitats en període vacacional per al curs 2020/2021. El període de reclamacions anirà del 17 al 21 d’agost. Paral·lelament, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat obre també el termini per a la presentació dels ajuts econòmics per menjador escolar curs 2020/2021, que també s’han de sol·licitar als Serveis Socials.

Com a norma general, podran ser beneficiàries les famílies d’infants empadronats en el municipi de Vilassar de Mar i matriculats als centres acadèmics de Vilassar de Mar de titularitat pública d’educació infantil de segon cicle (3-6 anys), d’educació primària (6-12 anys) i d’educació secundària obligatòria (12-16 anys).

Els ajuts econòmics escolars que es podran sol·licitar seran:

  • Ajuts de colònies i sortides escolars: educació infantil de segon cicle (3-6 anys), educació primària (6-12 anys) i educació secundària obligatòria (12-16 anys).
  • Ajuts de llibres de text i material escolar: educació infantil de segon cicle (3- 6 anys), educació primària (6-12 anys) i educació secundària obligatòria (12- 16 anys)
  • Ajuts complementaris de menjador escolar: educació infantil de segon cicle (3-6 anys) i educació primària (6-12 anys). Aquest ajut serà complementari a l’atorgat pel Consell Comarcal del Maresme 

Les sol·licituds estaran disponibles a l’Escola Nàutica (c. Santa Eulàlia, 40) a partir del 23 de juny i es podran recollir en horari de 9 a 14 h. La presentació de les sol·licituds s’haurà de fer de manera presencial fins al 31 de juliol. En el moment de recollir la sol·licitud, es donarà dia i hora per tal de procedir al lliurament de la mateixa. O bé, s’haurà de trucar per telèfon al 93 754 05 00 per demanar cita prèvia.

Recordeu les condicions d’accés a Serveis Socials: 

– Aneu el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona).

– Porteu la documentació per poder-la escanejar i les sol·licituds emplenades des de casa.

– Recordeu dur mascareta.