Fins al 3 d’octubre, l’exposició “Parelles artístiques” a Mataró

L’Ateneu de la Fundació Iluro de Mataró acull fins al 3 d’octubre la mostra col·lectiva “Parelles artístiques. Experiències creatives per la salut mental”-

Les 35 obres que s’hi poden veure són fruit del treball a “quatre mans” entre artistes vinculats a serveis de salut mental de diferents centres de Catalunya i artistes externs.

Durant l’acte d’inauguració, que va tenir lloc el passat 16 de setembre, es va donar a conèixer el projecte de les Parelles Artístiques i el valor que té per la inclusió de les persones que pateixen alguna malaltia mental i diverses parelles faran representacions en directe.

Parelles Artístiques és un projecte que neix l’any 2006 a Osonament, entitat sense ànim de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i  addiccions. Des dels seus inicis, el projecte compta amb el suport de Fundació Antiga Caixa Manlleu i de BBVA CX.  Gràcies a aquest suport, l’àmbit territorial s’ha pogut estendre i ara hi participen, també, centres d’altres comarques, com és el cas d’Alterarte, el programa artístic i comunitari del Centre de Formació i Prevenció. 

L’acte d’inauguració va comptar amb representació l’Ajuntament de Mataró, del CFP i d’Osonament, entitats organitzadores de l’exposició, del BBVA, de Fundació Iluro i de persones participants a Parelles Artístiques.  

.