Fer-se fotos gratuïtes i una prova pilot de votació popular al concurs de comparses, novetats del Carnaval 2012

Aquest dijous comença el Carnaval a Vilassar de Mar però el plat fort, la gran rua, arribarà dissabte 18 de febrer amb dues novetats importants: la possibilitat de fer-se fotos i tenir-les impreses al moment de forma gratuïta i la de participar en la prova pilot de votació popular, via internet, en el concurs de comparses.

Fer-se fotos de Carnaval a l’instant i de forma gratuïta serà possible enguany gràcies al Photobooth, cabina de fotos instantània, que permet fer-se fotos i tenir-les impreses en pocs segons. La de Vilassar de Mar serà una de les primeres experiències d’aquest tipus que l’empresa Photobooth Barcelona farà a nivell estatal per donar a conèixer la seva activitat. El funcionament serà ben senzill. Només caldrà ficar-se a la cabina de fotos, una o vàries persones, posar una cara divertida i en pocs segons es tindrà un record de l’esdeveniment en forma de fotografies impreses. La cabina de fotos estarà instal•lada al carrer Sant Artur (inici de la rua) de 18 a 19 hores, i després es traslladarà al pavelló d’esports municipal Paco Martín (final de la rua), a partir de les 21 hores. Aquesta iniciativa és possible gràcies a la col•laboració entre l’empresa Photobooth Barcelona i l’Ajuntament, i els patrocinadors.

La Regidoria de Festes Populars conjuntament amb la de Noves Tecnologies posen en marxa enguany una prova pilot perquè el públic assistent a la rua pugui votar, a través d’Internet, la comparsa, la reina i la carrossa que més li agradi. En tractar-se d’una prova pilot, enguany s’avaluaran els resultats per valorar la seva aplicació l’any vinent.

Com votar? A través de la pàgina web municipal www.vilassardemar.cat o captant el QRCode, que portaran imprès les carrosses de les comparses, es podrà accedir al formulari de votació.

PROGRAMACIÓ DEL CARNAVAL
16 febrer
18 h Arribada del Rei Carnestoltes i inici del Carnaval 2012. Berenar amb botifarra d’ou per a tots els infants. Plaça de l’Ajuntament

18 febrer
12 h Carnaval infantil amb l’espectacle “Vermut” de la Cia. DeParranda (nou espectacle per aquest 2012). Plaça Picasso
19 h Concentració de les comparses. Carrer Sant Artur
19.30 h Pregó del Rei Carnestoltes i Gran Rua 2012: Sant Artur, Santa Maria, Via Octaviana, Maria Vidal, Sant Genís, Montserrat, Sant Joan, Montevideo, Eduard Ferrés, Migjorn, Narcís Monturiol, Santiago Rusiñol i Pavelló d’Esports Municipal.
21.30 h Ball de Carnaval amb el show del grup Fugados de Alcatraz, coronació de la Reina del Carnaval 2012 i lliurament de premis. Pavelló d’Esports Municipal

19 febrer
12 h Arribada del XXXV Carnestoltes Firobi, Som de l’Oest, amb la Cia. Encara Farem Salat. Plaça del Círcol

21 febrer
21 h Ball dels mamarratxos. Sala Petita de l’Ateneu Vilassanès

22 febrer
19.30 h Enterrament de la sardina. Inici a can Bisa i final a la plaça de l’Ajuntament. (AVAL, Firobi i La Tropa Teatre)

Leave a Reply