Èxit a les xarxes socials de la nostra innocentada

Aquest passat dilluns 28 de desembre era el dia dels Sants Innocents. Moment en el qual, la tradició marca que els periodistes i els mitjans de comunicació celebrem el 28 de desembre amb alguna notícia falsa i divertida amb l’objectiu de picar l’ullet als nostres lectors o oients. Gran èxit va tenir a les xarxes socials la nostra, la de Vilassar Ràdio. La nostra notícia, que la vam centrar en el món dels esports, va ser rebuda, tal i com havia de ser, amb mostres de complicitat i somriures.

Dèiem que el jugador català de bàsquet Pau Gasol segueix recuperant-se de la seva greu lesió al peu que, de moment, no el permet reprendre la seva carrera a l’NBA. I que l’ex del Barça i dels Lakers té en l’horitzó els Jocs Olímpics de Tokio de l’any vinent i vol seguir preparant-se per a la cita entrenant dur, però sense l’alt ritme de competició que exigeix la millor lliga de bàsquet del món. Fins aquí, tot era veritat.

La nostra broma arribava en el moment en el que anunciàvem que Pau Gasol vestiria els colors del Club de Bàsquet de Vilassar de Mar amb l’objectiu de recuperar el ritme de competició.

El Club de Bàsquet ens picava l’ullet i en responia per xarxes: “Estem negociant, ens separa un milió d’euros”.