Oberta la preinscripció per a dos cursos de formació ocupacional

S’han obert les preinscripcions per als dos nous cursos de formació ocupacional adreçats prioritàriament a persones en situació d’ERTO a causa de la pandèmia de la covid -19. Estan organitzats per la Regidoria de Desenvolupament econòmic, Comerç i Consum de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Es tracta del curs per obtenir el certificat de professionalitat d’activitats auxiliars de floristeria (430 hores, 80 de les quals són de pràctiques) i el curs per obtenir el certificat de professionalitat d’operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents (460 hores, de les quals 80 són de pràctiques)

Les persones interessades han de fer la preinscripció enviant un email a perezej@vilassardemar.cat o gomezpc@vilassardemar.cat de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Cal DNI, foto mida carnet, Document d’Alta i Renovació de la Demanda d’Ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya, i curriculum vitae.

Més informació al telèfon 663 559 795 i 666 39 35 84. L’admissió als cursos està condicionada a la resolució d’atorgament per part de la Generalitat i l’obtenció de plaça en base als criteris de selección establerts per cada una de les especialitats.

 Els cursos s’inicien el 2021.